Виставка «Нас вбивали, бо ми – українці» в різних куточках України та світу

Новини музею15 листопада 2018

До 85-х роковин Голодомору 1932-1933 років відбулися презентації документально-публіцистичної виставки «Нас вбивали, бо ми – українці» в низці музеїв.

13 листопада відбулася церемонія відкриття виставки, у колишній в’язниці КДБ у м. Таллінн, у якій радянська репресивна влада тримала арештованих естонських активістів за їхню незгоду та боротьбу із радянським режимом. 
У заході, організованим Посольством України в Естонії, взяли участь офіційні представники Міністерства закордонних справ Естонії, Міністерства культури Естонії, Міністерства внутрішніх справ Естонії, української діаспори та іноземних дипломатичних представництв.

Протягом жовтня та на початку листопада з виставкою ознайомилися жителі та гості міста Бердянськ. Хто не встиг побачити виставку зможе це зробити в Бердянському краєзнавчому музеї завтра 16 листопада.   

Також, сьогодні презентовано експозицію «Нас вбивали, бо ми – українці» в історичному музеї Кам’янського державного історико-культурного заповідника. (м. Кам’янка, Черкаська область).