Сувенірні новинки в Меморіалі жертв Голодомору

Новини музею09 жовтня 2017

Друзі, ми поповнили асортимент сувенірної продукції музейними листівками, які ви можете придбати на згадку про відвідання музею у нас в касі.

 

Частина з них - із зображеннями широковідомих скульптур на території Меморіалу жертв Голодомору (скульптура дівчинки «Гірка пам'ять дитинства» та «Свіча пам’яті»). Частина – більш етнографічного напрямку і філософського змісту. Вони нагадують про те, що в роки Голодомору та після нього відбулась деформація традиційної культури, змушують задуматись над глибшим виміром злочину, здійсненого комуністичною радянською владою.

 

Тексти на звороті листівок двома мовами : українською та англійською. Їх також можна надсилати поштою. Вартість однієї листівки  – 3 гривні.

Купуючи хоча б одну із цих листівок, Ви тим самим підтримуєте музей, який зберігає пам'ять про 7 мільйонів українців, вбитих геноцидом.  Разом з цим Ви також допомагаєте нам поширити інформацію про Голодомор, коли ділитеся листівками з рідними, друзями.

 

Голодомор – це пам'ять України, пам'ять кожного із нас. Зберігаючи і розповсюджуючи правду про Голодомор, ми застерігаємо людство від повторення подібного. Ми, громадяни України, зберігаючи пам'ять про Голодомор, захищаємо своє теперішнє і майбутнє від антиукраїнських викликів із півночі. Адже радянська влада вчинила Голодомор з метою упокорення українців і утримання України в складі СРСР, під контролем Кремля.

 

Пам’ятаймо, щоб не повторилося.