Меморіал жертв Голодомору презентував для освітян Львова навчальний фільм про Голодомор

Новини музею14 червня 2017

В рамках Меморандуму про співпрацю між Національним музеєм «Меморіал жертв Голодомору» та Канадським Музеєм Прав Людини, виконуючи свої функції як наукова та освітня установа, Меморіал розпочав акцію з поширення серед учбових закладів України навчального фільму «Територія Голодомору: пам'ять невмируща», що був створений спільно з канадськими колегами.

 

8 червня 2017 року співробітники музею презентували фільм для вчителів шкіл, методистів вищих навчальних закладів міста Львова. Презентація відбулась на базі Меморіального музею тоталітарних режимів «Територія Терору». Відповідно до договору про співробітництво між музеями, Меморіал жертв Голодомору передав DVD-диски до «Території Терору» , який в подальшому передасть їх до Навчально-методичного центру освіти м. Львова для поширення серед навчальних закладів міста.

 

Щиро дякуємо Меморіальному музею тоталітарних режимів «Територія Терору» за організацію заходу та підтримку проекту через сприяння поширенню дисків серед шкіл Львова.

 

Читати про проект «Територія Голодомору: пам'ять невмируща».

 

Нагадуємо, навчальний фільм був створений Канадським Музеєм Прав Людини та Національними музеєм «Меморіал жертв Голодомору» та презентований в Залі пам’яті у Києві 15 листопада 2016 року.