Меморіал жертв Голодомору передав книги бібліотеці Національного університету оборони України імені Івана Черняховського

Новини музею30 травня 2019

17 травня 2019 року бібліотека Національного університету оборони України імені Івана Черняховського отримала книги в рамках освітньо-патріотичного проекту «Книги для 100 університетів і бібліотек України». Проект ініційовано «Національним музеєм «Меморіал жертв Голодомору» спільно з Всеукраїнською правозахисною організацією «Меморіал» ім. Василя Стуса та громадською організацією ім. Омеляна Ковча.

Усі передані книги – це рідкісні видання, енциклопедична література, що видавалася не для продажу. На їх сторінках розкривається правда про Голодомор-геноцид української нації. Книги мають українське патріотичне спрямування, покликані вести боротьбу за свідомість, насамперед, молоді, яка формує національну українську еліту. «Перемога народжується не на полі бою, а у школах та університетах» – із цим меседжем проект рухається Україною, відкриваючи громадськості правду про різні хронологічні періоди історії України.